Onze vriend Niklas onterecht beschuldigd

Op 6 september 2018, over deze onderwerpen: Jeugd, Politiek, Verkiezingen 2018

De Pano-reportage van gisterenavond op VRT doet heel wat stof opwaaien. Onze kandidaat Niklas Arents wordt nu op de sociale media door bepaalde mensen “schuldig” bevonden.  Hij heeft Schild en Vrienden “geliket”. Wat een misdaad!

Foto’s die gepost worden op besloten chatgroepen halen de Facebook-pagina’s niet.  Deze “een duimpje geven” en dus steunen of goedkeuren is bijgevolg onmogelijk.

Niklas heeft inderdaad enkele malen een bericht op de Facebook-pagina’s een duimpje gegeven.  Wij, N-VA Ninove, hebben Niklas hierover gehoord.  Wij zijn overtuigd van zijn goede trouw.  Wij blijven dan ook als één ploeg achter Niklas staan. Hij blijft voor ons een belangrijke jeugdkandidaat.

Voor de duidelijkheid even deze mededeling aan wie Niklas met de vinger wijst: Niklas is geen lid van Schild en Vrienden en was dat ook in het verleden niet, ook niet van enige vergelijkbare vereniging.  Onze lijsttrekker Joost is daarenboven ook niet de vader van Niklas.  Dergelijke onnauwkeurige “berichtgeving” geeft een duidelijk beeld over de kritische zin en de objectiviteit van deze anonieme aanklagers.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is