Erevoorzitter en boegbeeld Johan Soetaert overleden

Op 13 december 2023

Na het onverwacht en plots overlijden van onze erevoorzitter Johan Soetaert blijft N-VA Ninove verweesd achter. We zijn ons boegbeeld kwijt, zonder jou was er geen N-VA Ninove.

Vorige week maakten we op de bestuursvergadering nog plannen voor de komende maanden en de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024. Je zou een heel prominente en belangrijke rol hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen maar na het bericht van Karolien maandagochtend waren alle plannen en dromen aan diggelen en stond de wereld de voorbije dagen stil.

Johan, erevoorzitter, vriend, makker, kameraad we gaan je nooit vergeten. Jouw vriendschap, jouw visie, jouw doorzettingsvermogen, je luisterbereid, je werklust, je passie voor N-VA zal een inspiratie zijn voor ons de komende maanden. We gaan je dagelijkse Messengerberichten, mails en Whatsapp's zo missen. Je blijft een mentor, buddy, inspirator en leider voor N-VA Ninove. Bovenal was je ook een familieman en o zo trots op Karolien en Emma. We wensen Karolien, Emma en gans de familie en de vele vrienden heel veel sterkte. Tot ziens erevoorzitter en bedankt voor alles.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is