N-VA zegt het met bloemen op 11 juli

Op 9 juli 2013

Naar goede gewoonte laat de N-VA de Vlaamse feestdag niet onopgemerkt voorbij gaan. Ook dit jaar maken de mandatarissen en bestuursleden van N-VA Ninove op 11 juli een rondgang door de stad. Waar een leeuwenvlag uit het raam hangt, bellen ze aan en bieden de bewoners een geel roosje aan.

N-VA-voorzitter Koen De Ceulaer: “Eens per jaar roepen wij alle Vlamingen op om onbescheiden en trots onze Vlaamse identiteit in de verf te zetten. Hoe kan je dat beter doen dan door de Vlaamse Leeuw uit te hangen? En omdat een feest nu eenmaal niet compleet is zonder cadeautjes, geven wij graag een bloemetje aan die mensen die op 11 juli effectief de Vlaamse vlag laten wapperen.”

Het uitdelen van gele roosjes op de Vlaamse feestdag is inmiddels een heuse traditie geworden. De actie heeft elk jaar meer succes.

Koen De Ceulaer: “Elk jaar zien we meer en meer vlaggen verschijnen. Een paar jaar terug hadden we amper een paar uur nodig voor onze actie, tegenwoordig zijn onze N-VA’ers een hele dag in de weer met bloemetjes uitdelen. Maar dat is vanzelfsprekend alleen maar een goede zaak.”

Wie nog geen leeuwenvlag heeft, hoeft niet te wanhopen. Voor een prikje kan je er een bekomen via het bestuur van N-VA Ninove. Gewoon even een seintje geven via mieke.vanvaerenbergh [at] n-va.be of op het nummer 054/58.72.45.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is