N-VA Ninove trekt met fractieleider Joost Arents naar de verkiezingen

Op 1 maart 2014

N-VA Ninove trekt met fractieleider Joost Arents naar de verkiezingen

 

Op 22 februari keurde de partijraad van N-VA de voorgestelde kieslijsten van de provincie Oost-Vlaanderen goed. Hierdoor werd Ninovieter en N-VA fractieleider Joost Arents bevestigd als kandidaat voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Joost zal vanop de 17e plaats meedingen naar de gunst van de Oost-Vlaamse kiezer.

Joost Arents (55) woont op de Polderbaan in Ninove samen met zijn vriendin Annabel. Als bedrijfsleider ondervindt hij dagelijks de gevolgen van het falend economisch beleid en onzeker ondernemersklimaat van de regering Di Rupo. Daarom kiest hij ook zeer bewust voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers om bij een goed persoonlijk resultaat, op dat niveau mee het verschil te maken met zijn ervaring als ondernemer.

In de vrije tijd die hem nog rest naast zijn lokaal politiek engagement, probeert Joost een accordeon te temmen. Ook zijn liefde voor sport borrelt af en toe nog eens op, zijn loopschoenen en zijn koersfiets houden hem in een goede conditie.

Met de volle steun van het ganse bestuur, gaan we voor de kandidatuur van Joost en voor een vertegenwoordiging vanuit Ninove in de Kamer. Een goede score in onze stad moet er mee voor zorgen dat we de Verandering Voor Vooruitgang ook effectief kunnen realiseren. Wij rekenen hierbij op de steun van al de Ninovieters en Oost-Vlamingen.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is